Petreceri pentru copii

Copilul tau merita o super petrecere!

Suntem constienti de energia pe care o pot avea copiii si nevoia lor constanta de a si-o consuma, indiferent de modalitatea in care se intampla asta. O petrecere de ziua lui, alaturi de prieteni si colegi este tot ceea ce el are nevoie pentru a-si putea demonstra talentele de dansator si de a-si colora seara cu activitatile preferate.

Daca, in ultima vreme, cel mic te intreaba incontinuu ce ii pregatesti de ziua lui este timpul sa te gandesti la o petrecere surpriza. Nimic nu il va face mai fericit decat sa isi petreaca ziua de nastere alaturi de prieteni, fiind in permanenta in centrul atentiei.

Cu peste 8 ani de experienta in domeniu, Eventurescu stie cum sa sa ii faca pe cei mici sa se distreze, prin activitati preferate lor si jocuri ce ii va tine in priza pe tot parcursul serii. Alege varianta care crezi ca se potriveste pentru petrecerea copilului tau si lasa-l sa isi consume energia intr-un mod constructiv si benefic pentru el!

Hai sa ne cunoastem!

Daca vrei sa ai parte de o petrecere exact asa cum ti-o doresti, contacteaza-ne completand formularul de mai jos si spune-ne cum vrei sa arate seara ta.

Venim cu energie, pasiune si toate ingredientele de care are nevoie o petrecere reusita.

Salut!
1
Ai nevoie de ajutor?
Hello!
Cu ce te putem ajuta?
Powered by