Servicii

EVENIMENTE CORPORATE

Si companiile au nevoie de o pauza pentru distractie.

Pentru orice petrecere corporate, Eventurescu vine in ajutorul tau cu echipamente de top, muzica aleasa si distractie cat cuprinde. Lasa-ti costumul acasa si ia-ti hainele pentru dans!

PETRECERI ANIVERSARE

Azi e zi de sarbatoare!

Eventurescu propune un program de zile mari, cu care sa se distreze toti invitatii. Fie ca iti aniversezi ziua de nastere sau anii de casatorie, iti transformam evenimentul intr-unul memorabil!

PETRECERI PENTRU COPII

Distractie cu mic, cu mare!

Daca vrei ca cel mic sa aibe parte de petrecerea pe care si-o doreste, trebuie sa stii ca, pe langa distractie si muzica, Eventurescu ofera, de asemenea, spectacole de magie si animatie. Organizeaza o petrecere pe care sa o tina minte mult timp de acum incolo!

NUNTI SI BOTEZURI

Alaturi de tine in cea mai importanta zi!

Stim ca vrei ca momentul nuntii tale sa fie exact cum ti-l imaginezi. De aceea, Eventurescu iti pune la dispozitie servicii complete, de la consultanta si pana la cake designer. Lasa-ne sa fim langa tine, in aceasta zi speciala. Tu trebuie doar sa te distrezi alaturi de invitati!

Hai sa ne cunoastem!

Daca vrei sa ai parte de o petrecere exact asa cum ti-o doresti, contacteaza-ne completand formularul de mai jos si spune-ne cum vrei sa arate seara ta.

Venim cu energie, pasiune si toate ingredientele de care are nevoie o petrecere reusita.