Testimoniale

Prietenii nostri spun ca…

Andra Nicolescu

Liviu a fost acea recomandare pe care am mers fara sa “aprofundez” foarte mult modul in care lucreaza pentru ca inca de la prima intalnire mi-a inspirat incredere si profesionalism. O persoana plina de idei bune si sfaturi pe care le-am aflat pe parcursul a 8 luni de colaborare, luni care au rezultat intr-o nunta la care invitatii au dansat non-stop. Si nu doar ca au dansat, ba chiar au spus ca a fost cel mai tare DJ pe care l-au intalnit anul acesta. Nu doar ca a tinut cont de ceea ce ne place, dar a adaugat o amprenta personala aparte, care a reusit sa umbreasca absenta unei trupe live. Bucurie mai mare nici ca poti cunoaste in momentul in care, in ciuda oboselii acumulate, stii ca ai avut sprijinul unui DJ de exceptie. In plus, cand am decis sa merg pe mana lui Liviu, o mare parte din stresul organizarii evenimentului au disparut. Ii multumesc inca o data pe aceasta cale pentru cea mai frumoasa petrecere a vietii mele.

Emese Persa

Dragă Liviu, adică KaraokeDj , om minunat aproape de sufletul nostru
În primul rând dorim să îți mulțumim că ai transformat nunta noastră în cel mai tare chef. Prin felul tău de a fi, plin de viață, prietenos și vesel, ai reușit să transmiți invitaților atmosfera care ne-am dorit-o. Mulți invitați de la nunta noastră te-au lăudat. Totul a ieșit excepțional și chiar dacă nu ai fost familiar cu obiceiurile și muzica din Ardeal te-ai descurcat fantastic, pentru că tot ce faci e din pasiune. Felicitări!
Îți mulțumim încă odată că ai fost alături de noi la cea mai importantă petrecere din viața noastră și că ai făcut din evenimentul nostru o petrecere de excepție cu muzică de calitate!

Emilia Dulman

Știți cand se zice de cineva ca “e sufletul petrecerii”? Liviu, cred ca e cea mai buna descriere pentru tine. Un om extraordinar ce transforma tot in buna dispoziție, joaca, muzica, distracție, zambete si râsete. Recomand cu cea mai mare caldura la orice tip de eveniment, ca e team building, party, nunta, etc. Orice eveniment are nevoie de suflet sa iasa excepțional. Aștept sa ne revedem cât mai curând! Continuă sa faci ce stii tu mai bine, you’re the best!

Andreea Benasich

Ai emotii si te streseaza gandul ca nu vor dansa invitatii…ca nu vor zambi si transpira, concentrati la o “batuta moldoveneasca” sau pe un ritm vechi din ’80? Hmmm…don’t worry! Alege KaraokeDj. Te duce dintr-un loc in altul, si dintr-un an in altul si de la un stil la altul, cand nici nu te gandesti. Faptul ca te surprinde si il simti cum se distreaza alaturi de tine si ai tai, te face relaxat, iar pe el IL RECOMANDA!!! Aaa…si inca ceva…tehnic, nu ai de ce sa fii ingirjorat: el are o solutie pentru tot.

Hai sa ne cunoastem!

Daca vrei sa ai parte de o petrecere exact asa cum ti-o doresti, contacteaza-ne completand formularul de mai jos si spune-ne cum vrei sa arate seara ta.

Venim cu energie, pasiune si toate ingredientele de care are nevoie o petrecere reusita.

Salut!
1
Ai nevoie de ajutor?
Hello!
Cu ce te putem ajuta?
Powered by