Muzica, nu zgomot!

Suntem intrebati de multe ori ce fel de muzica punem la evenimente si e foarte dificila intrebarea pentru noi. Sa va zic si de ce: Niciun eveniment nu se aseamana cu Altul!


Meseria de Dj este diferita de la un Dj, la altul. Noi punem muzica la evenimente private sau corporate, insa exista Dj de Club (si aici se impart in functie de genurile de muzica), Dj de Radio, Dj de Festivaluri, Dj Producatori etc.

Noua ni se mai spune Dj Open Format (pregatiti sa dea play oricarui gen de muzica) si nu suntem limitati de un anumit stil sau gen, ci ne mulam dupa preferintele fiecarui client si incercam sa trecem prin fiecare Playlist primit.

De-a lungul timpului, am reusit sa ne salvam cateva Mix-uri si vi le prezentam mai jos, ca sa va faceti o idee de muzica pe care o punem la evenimente:

Mixuri inregistrate Live:

 

Mixuri cu Tematica:

Mixul din Sufragerie

Un mix Expirat

Good Morning Mix

Discoteca Anilor 90

Club Music

Muzica Romaneasca Remixata

August Live Session

Piano, Lounge & Bossa Nova

Latin Madness

Oriental Madness

Muzica Romaneasca de Pahar

Incercam, in masura timpului, sa va dam cat mai multe exemple din muzica pe care o mixam, dar trebuie sa tineti minte ce va spuneam la inceputul articolului: Niciun eveniment nu se aseamana cu Altul!

Evenimentele Private sau Corporate sunt evenimente live, cu oameni. Nimic nu este previzibil si aici facem noi diferenta, oferindu-va elementul surpriza al meseriei si adaptandu-ne fiecarui eveniment, astfel incat invitatii sa va plece desculti acasa!

Si daca vrei sa vezi cum poti sa iti faci evenimentul de neuitat, Click Aici!

Salut!
1
Ai nevoie de ajutor?
Hello!
Cu ce te putem ajuta?
Powered by