Corporate Christmas Parties 2019 – Planifica Inteligent

 • Eventurescu
 • Blog
 • Corporate Christmas Parties 2019 – Planifica Inteligent

Majoritatea firmelor, mari sau mici, lasa pe ultima suta de metri cand vine vorba de planificarea petrecerii de Craciun a companiei, voit sau nu. Daca nu exista un buget alocat, exista unul neaprobat sau o decizie a CEO-ului neconfirmata.


Cum sa iti planifici din timp petrecerea de Craciun a companiei?

Data petrecerii este cel mai important factor de luat in calcul.

Pentru ca bugetele alocate pentru aceasta petrecere reprezinta in proportie de 80% mancarea / bautura si serviciile de entertainment, evitand o deplasare in afara Bucurestiului (sau alt oras, dupa caz), majoritatea companiilor doresc sa organizeze petrecerea in ziua de vineri, cand se incheie o saptamana de munca si toata lumea se poate odihni dupa. In Decembrie 2019 ai la indemana 3 zile de vineri, dintre care una este cu sarbatoare mare in calendarul ortodox si ar fi bine sa nu o iei in calcul, mai exact 6 Decembrie. Te poti baza (teoretic) pe o participare de 100% daca iei in calcul zilele de 13 Decembrie si 20 Decembrie.

Locatia este la fel de importanta, ca Data

Odata stabilita data petrecerii, iei in calcul alegerea locatiei si plata unui avans pentru o rezervare ferma. Locatiile cu un istoric pentru organizarea petrecerilor de Craciun, lanseaza ofertele de la sfarsitul lunii August, inceputul lunii Septembrie. In aceasta perioada este cel mai indicat sa iti planifici si tu petrecerea, pentru ca vei beneficia de dreptul de a alege si vei beneficia de disponibilitate pe toate serviciile necesare organizarii unei astfel de petreceri.

Daca te apuci sa cauti si sa rezervi in Decembrie, iti vei dori sa nu fi fost tu responsabil cu organizarea, pentru ca te vei lovi de foarte multe refuzuri.

Serviciile de Entertainment pentru petrecerea de Craciun pot varia, in functie de buget. Basic-ul de asigurat este un Dj & Sonorizare cu un Fotograf sau o Cabina Foto, ca sa imortalizezi momentul. Daca ai peste 200 de participanti, poti alege si varianta unei trupe de cover-uri cu Dj in combinatie. Iti dau mai jos si cateva idei pentru a face diferenta fata de petrecerile anterioare:

 • Karaoke. Poti organiza un concurs intern, Vocea Companiei, unde colegii se vor duela in voci. Recomand pentru grupurile mici, in general.
 • Caricaturist in loc de Cabina Foto. Isi vor inrama caricaturile si vor sta la loc de cinste, altul decat frigiderul.
 • Live Cooking Show
 • Alege un Cheese Bar sau un Beer Bar (Prosecco sau Vin fiert), vor fi de efect.
 • Inghetata Home Made cu arome traditionale (tuica, babic, coliva, etc)

Daca ai buget pentru un weekend intreg, muntele e printre cele mai cautate destinatii in Decembrie si iti recomand sa fii dibace in alegerea weekendului si locatiei, pentru ca rezervarile se fac de prin Iunie / Iulie, de obicei. Cine e patit, stie despre ce vorbesc.

Weekendurile pe care le poti lua in calcul sunt:

 •  6 – 8 Decembrie
 • 13 – 15 Decembrie
 • 20 – 22 Decembrie

Evita sa rezervi in pragul unor sarbatori importante, pentru a nu plati dublu fata de pretul normal. Propietarii de pensiuni si hoteluri speculeaza si scumpesc spre triplu, fata de costurile normale.

Nu te duce la o distanta mai mare de 200 de km, ca sa beneficiezi de cat mai mult timp la locatie. Orienteaza-te spre o locatie cu centru SPA, piscina interioara sau exterioara incalzita. Orienteaza-te spre activitati relaxante, fara traning-uri sau sedinte interminabile. Asigura-te ca ai un foc de tabara, vin fiert si distractie, astfel vei avea parte de o iesire reusita.

Iti las mai jos cateva imagini din petrecerile pe care le-am gazduit in Decembrie anul trecut si daca vrei sa ai parte de servicii de entertainment de calitate si disponibile, imi doresc sa nu citesti acest articol in Decembrie:

 

 

 

 

Salut!
1
Ai nevoie de ajutor?
Hello!
Cu ce te putem ajuta?
Powered by