fbpx

Corporate Parties

In ultimii ani am fost prezenti la foarte multe petreceri pentru companii din Bucuresti si din tara. Team Building-urile sau petrecerile tematice s-au dovedit a fi mai reusite cu noi la pachet! Cum locatia nu reprezinta o problema pentru noi, cele mai multe petreceri le-am facut la munte sau la mare.


Stim ca imaginile au intotdeauna un cuvant de spus, asa ca va lasam sa vizualizati imagini din petrecerile recente pe care le-am dus la bun sfarsit:

 

 

De la conceptul petrecerii si pana la punerea in aplicare, aducem inovatie si facem echipa cu organizatorul evenimentului, pana cand ultimul invitat pleaca spre casa. Asiguram scenotehnica, punem pe hartie desfasuratorul evenimentului, organizam in detaliu fiecare pas al petrecerii si ne mulam dupa stilul fiecarei companii. Un exemplu de servicii complete pe care le propunem pentru petrecerile de Craciun, mai jos:

✅ Sonorizare Profesionala, adaptata in functie de numarul de participanti
✅ Schelă cu Lumini Statice & Dinamice
✅ Instalatie de Karaoke
✅ Masina de Fum sau Baloane
✅ Cabina Foto, Fotograf & Videograf
✅ Ecran de Proiectie 4 x 2,5m si Videoproiector 6000 Lumeni, recomandat pentru prezentari video
✅ Pictura pe Fata (In functie de tematica petrecerii)
✅ Dj/MC & Pupitru

Acesta este doar un exemplu de servicii complete, insa poate fi mult mai complex sau mai simplu. Voi ne spuneti cum va imaginati petrecerea si noi venim cu solutii!

 

Lasa un mesaj

Salut!
1
Ai nevoie de ajutor?
Hello!
Cu ce te putem ajuta?
Powered by