Nunta, marca Eventurescu!

Orice petrecere are o poveste de spus!


Sigur, facem ceva diferit fata de altii si asta ne deosebeste, fara dubiu!

Nu facem petreceri pe banda rulanta, nu ne imbogatim din asta si nici nu ne batem joc. Ne place sa ne imprietenim, sa fie chimie si sa ne implicam in evenimentul vostru, ca si cum ar fi al nostru. Ne place sa fim creativi, sa ajungem sa va cunoastem, sa va ascultam si sa implementam.

Fara promisiuni desarte si fara sa va cream asteptari ce nu le putem atinge, vom fi intotdeauna sinceri si va vom spune ca, de noi va depinde evenimentul vostru in proportie de 50%.

Restul evenimentului il vor face invitatii si voi, organizatorii!

Vei vrea sa ne ceri un pret si noi vom vrea sa ne cunoastem mai intai. De ce sa iti trimitem un PDF care sa nu reflecte realitatea?
In teorie, Nunta o vei face o singura data in viata. Daca alegi sa petreci cu noi, vom vrea sa iti cunoastem publicul, sa iti cunoastem dorintele, sa te ajutam in a le scrie negru pe alb, sa te sfatuim in baza experientei acumulate de noi, de-a lungul nuntilor frumoase pe care le-am facut pana acum. Sigur, daca pentru tine doar pretul face diferenta, atunci vom ramane la stadiul de PDF.


Vei vrea sa participi la un eveniment unde prestam sau sa iti aratam filmulete cu noi in actiune. Crezi ca ar fi de ajutor?
Nuntile, cum spuneam mai sus, 50% depind de public si de voi, 50% de noi.

Poate publicul tau nu este atat de activ si tu iti creezi niste asteptari fata de noi, iar noi nu ti le vom atinge. Cum crezi ca s-ar finaliza colaborarea noastra? Have some faith!

Am putea face, cu siguranta, un filmulet regizat unde sa adunam o gasca mare de prieteni si sa dam la montaj, astfel incat sa nu realizezi ca e regizat. Si daca invitatii tai au venit sa manance un peste si sa plece acasa, noi cu ce gresim? Iarasi, have some faith!


Poate auzi de noi printr-o recomandare (cazul cel mai des) sau poate ne gasesti la o cautare pe Google. Indiferent de cum ajungi la noi, ce iti putem noi promite, este ca vom fi profesionisti cu sau fara o colaborare semnata.

Nu ne intereseaza din ce masina te dai jos sau unde locuiesti, nu ne impacteaza statutul tau social si nici nu vrem sa stim cati bani castigi lunar. Vrem sa ne facem treaba cu pasiune, cu dedicare si cu placerea de a va distra la Nunta voastra.

Tine minte: daca Dj-ul se distreaza cu voi, voi veti pleca desculti acasa!

 

 

 

Lasa un mesaj

Salut!
1
Ai nevoie de ajutor?
Hello!
Cu ce te putem ajuta?
Powered by