Cum sa-ti anunti invitatii ca ai reprogramat nunta?

Avand in vedere situatia actuala cu pandemia de Coronavirus, multe cupluri cauta sa isi amane sau sa isi reprogrameze data Nuntii, mai ales cei care au Nunta programata pana in luna Iulie, anul acesta. E important sa comunicati corect modificarea datei, catre invitatii vostri.


E o reala provocare si vine la pachet cu organizarea nuntii, dar nu este un capat de lume. S-au mai reprogramat nunti, fie ca a fost vorba de o pandemie globala, sau un deces in familie, ori un dezastru natural. Sunt circumstante neprevazute si trebuie sa le tratati ca atare, cu calm si responsabilitate.

Odata ce ai trecut, moral, peste decizia de a reprograma data nuntii, vei avea la indemana mai multe forme de a transmite vestea: in format electronic, palpabil sau telefonic.

Anuntul de moficicare a datei e bine sa includa informatii de baza, cu o explicatie simpla si scurta, fara detalii suplimentare. Oricum, majoritatea care iti sunt alaturi, vor sti deja motivul.

Cum iti alertezi invitatii?

Majoritatea cuplurilor care isi reprogrameaza Nunta din cauza pandemiei Coronavirusului vor trebui sa anunte modificarile catre oaspeti, in cel mai scurt timp. Avand in vedere ca este recomandat sa stam in casa si sa limitam cat mai mult raspandirea virusului,spatiul online este cel mai prielnic.

  • Daca ai facut un site cu evenimentul, poti da un update direct pe site
  • Daca ai creat un eveniment privat pe Facebook, poti scrie un update pe grup si toti participantii primesc alerta. Tot la capitolul eveniment privat, ai optiunea de a trimite un mesaj catre toti participantii.
  • Daca ai facut un grup pe WhatsApp, poti scrie direct acolo un mesaj cu reprogramarea nuntii.
  • Poti trimite un mail cu mesajul de reprogramare, daca ai adresele de mail ale tuturor invitatilor.
  • Pentru cei mai in varsta, care nu sunt la curent cu tehnologia, iti rezervi timp sa ii suni si sa le explici situatia actuala, cu noua data reprogramata.
  • Daca tii neaparat sa primeasca fiecare o noua invitatie, poti sa iei legatura cu cei care ti-au facut invitatiile de Nunta si sa le refaci, apoi sa le trimiti prin curier tuturor.

Cum ar trebui sa arate mesajul de reprogramare?

Desi perioada prin care trecem nu este tocmai vesela, ar fi bine sa dati dovada de optimism in mesajul vostru si sa prezentati reprogramarea in cuvinte frumoase si haioase. Ca de exemplu:

Unii spun ca am primit a doua sansa, dar noi tot ne incapatanam sa facem Nunta!

Asadar, dragii nostrii, avand in vedere ultimele schimbari in materie de evenimente la nivel global, suntem nevoiti sa reprogramam Nunta noasta, ce trebuia sa aiba loc pe data de 2 Mai 2020.

Am ales sa petrecem, in cinstea noastra, pe data de .. .. …. In aceeasi locatie, la aceleasi ore, pe care vi le-am spus initial.

Va rugam sa va treceti in calendar data noua si va tinem la curent, daca mai intervin schimbari pe parcurs.

Pupici!

Daca nu ai hotarit inca data cand sa iti reprogramezi nunta, vezi AICI cand ai putea sa iti reprogramezi nunta in 2020, si AICI pentru 2021.

Related Posts

Lasa un mesaj

Salut!
1
Ai nevoie de ajutor?
Hello!
Cu ce te putem ajuta?
Powered by